Prinși în trafic fără permis

Prinși în trafic fără permis

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Pomârla au depistat, luni 9 aprilie, pe drumul comunal de pe raza comunei Şendriceni un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi nu deţine poiţă de asigurare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, fiind luată şi măsura complementară a reţinerii certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare.

În aceeași zi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni , în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localităţii Cândeşti, au observat un motoscuter neînregistrat, al cărui conducător, la vederea echipajului de poliţie a oprit pe partea dreaptă şi a coborât.

Persoana în cauză a fost identificată, în persoana unui bărbat de 29 de ani din comuna Cândeşti.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar motoscuterul nu figurează ca fiind înregistrat sau înmatriculat în circulaţie.

In cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

Citeste si:

Facebook Comments