Prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice

Prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice

Doi bărbați din județul Botoșani s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.9 Vlăsineşti, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul judeţean DJ 282 pe raza localitaţii Vlăsineşti, au oprit, luni 12 august, pentru control un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din oraşul Săveni.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza oraşului, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat .

Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Citeste si:

Facebook Comments