VIDEO! Priveghi cu grătare și scandal la UPU

Scandal monstru la Unitatea de Primiri Urgențe provocat de un pacient închipuit, grătare și manele în miez de noapte la priveghi pentru a treia seară consecutiv și scandal lăsat cu încătușări pe strada Bucovina. Este un scurt rezumat al zilei de miercuri, la Botoșani.Prin apeluri la 112, jandarmii s-au deplasat la toate aceste cazuri, au creat un climat de liniște și au aplicat amenzi de mii de lei. Din păcate însă, de cele mai multe ori aceste amenzi nu sunt plătite de nimeni.

Un apel la 112 solicita, în cursul zilei de ieri prezența echipajului medical la Răuseni. Un bărbat acuza stări de rău iar o ambulanţă a plecat de grabă spre pacient. Odată ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, de la o distanță de aproape 60 de km, pacientul dădea semne miraculoase de însănătoșire. Cadrele medicale au încercat să îi explice că trebuie consultat iar individul, cel mai probabil cu probleme psihice, a început să înjure și să amenințe personalul medical.

Jandarmii l-au liniștit și i-au aplicat o amendă în sumă de 4000 de lei. După lăsarea întunericului, jandarmii au fost solicitați să facă liniște la un priveghi. Grupul îndoliat a fost amendat în trei zile cu 13 000 de lei, dar amenzile nu au creat liniște iar până la înmormântarea care va avea loc sâmbătă, locuitorii din zonă nu vor avea liniște.

Iar seria scandalurilor nu s-a oprit. În jurul orei 23.00, jandarmii au încătușat trei tineri care făceau scandal pe strada Bucovina. Cei trei au fost duși la sediul Inspectoratului de Jandarmi și amendați cu 8000 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments