VIDEO! Probe la Cornișa, parcul fără canalizare

S-au umplut bazinele la Cornișa! Dacă ar fi să ne luăm după fotografiile postate pe paginile de socializare ale angajaților parcului de agrement, lucrările par finalizate iar piscinele sunt numai bune de înot.

Nu, lucrurile nu stau deloc așa. Recepția la parcul de agrement a fost amânată iar cel mai grav este faptul că la Cornișa lipsește încă racordul la canalizare.

Primarul Cătălin Flutur,declara în urmă cu mai puțin de două săptămâni, că la data de 6 august se va convoca comisia de recepție. De la o zi la alta situația s-a schimbat, Viceprimarul Cosmin Andrei, președinte al comisiei de recepție, s-a pregătit de treabă doar că, planurile au fost date peste cap.

Între timp, angajații parcului de agrement au trecut la probe și postează pe site-urile de socializare tot felul de fotografii care stârnesc curiozitatea botoșănenilor. Practic, angajații verifică dacă mai există defecțiuni ce necesită remediate.

Dacă zona acoperită pare să fie numai bună de primit turiști, nu același lucru se poate spune și despre partea exterioară. La râul de rafting lucrările s-au sistat iar cea mai sensibilă problemă este partea de canalizare.

Drept urmare, recepția și inaugurarea rămân în continuare două ecuații fără rezolvare.

Citeste si:

Facebook Comments