Probe la Cornișa

Probe la Cornișa

O parte din obiectivele de la Parcul de Agrement Cornișa au intrat în probe.

Este vorba de piscina acoperită și patinoarul. Se preconizează deschiderea lor până la sfârșitul anului, dar depinde de cât de repede se va găsi personal care să lucreze la aceste obiective și când se vor termina lucrările la sistemul de canalizare.

Piscina acoperită și patinoarul de la Parcul de Agrement Cornișa au intrat în probe de câteva zile.

S-a dat drumul la apă iar la patinoar s-a format gheața și se verifică toate agregatele din cele două obiective. Directorul de la Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement Botoșani, Eugen Țurcanu, spune că în paralel se lucrează și la sistemul de canalizare.

În funcție de cât de repede se vor termina lucrările la sistemul de canalizare, atunci se va putea ști și când aceste obiective vor putea să fie deschise publicului.

În ceea ce privește stabilirea tarifelor încă se lucrează. Eugen Țurcanu spune că s-a luat legătura și cu alți operatori care administrează astfel de parcuri de agrement și se fac calcule legat de consumul de curent electric și apă.

În schimb, un pas înainte s-a făcut la redactarea regulamentelor de organizare atât pe obiective, cât și la general.

Singura problemă sensibilă la Parcul de Agrement Cornișa este angajarea de personal tehnic specializat.

Se găsesc foarte greu oameni specializați pe o anumită meserie fiindcă și salariile de aici nu sunt foarte atractive așa cum a mai precizat de mai multe ori și primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

Citeste si:

Facebook Comments