Problemă urât mirositoare la Corni

Problemă urât mirositoare la Corni

La Corni treaba devine urât mirositoare.

Oamenii nu se opresc din protest, iar fiecare zi ies la suprafață noi nemulțumiri ale localnicilor. Groapa de gunoi a satului s-a mutat pe malul râului Siret, deși Primăria are contract cu o firmă de salubrizare. Maldăre de deșeuri au fost depozitate aproape în apa curgătoare. La fața locului au ajuns astăzi și reprezentanți ai Gărzii de Mediu.

S-a bifat astăzi a cincea zi de protest la Corni.

Faptul că nu a organizat festivalul de datini și obiceiuri, pare a fi doar o picătură dintr-un pahar al problemelor de la Corni. Oamenii au prins curaj și încep ușor, ușor să demaște neregulile din comună. De pildă, o porțiune din malul râului Siret, a fost transformată în groapă de gunoi. O spun locuitorii, iar imaginile sunt mai mult decât grăitoare.

Cele spuse de corneni s-au confirmat la fața locului. Pentru a remedia situația, un angajat al primăriei, încerca să adune gunoaiele cu ajutorul unui excavator.

Viceprimarul comunei Corni susține că deșeurile sunt aruncate de săteni, iar colac peste pupăză, la fața locului au ajuns și comisarii de la Garda de Mediu.

Prefectul Dan Nechifor și-a trimis Corpul de Control la Primăria Corni iar neregulile constate nu sunt deloc puține.

Problema nu a fost soluționată și iată că astăzi, comisarii de la Garda de Mediu au aplicat Primăriei o nouă amendă în sumă de 2500 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments