VIDEO! Procuror de cursă scurtă

La doar câteva zile după ce a fost repusă în funcția de procuror șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Raluca Stăncescu rămâne din nou fără funcție. Procurorii DNA au trimis-o în judecată și este acuzată de mai multe infracțiuni alături de prietenul ei, Cătălin Stavără.

Raluca Stăncescu este trimisă în judecată sub control judiciar pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, instigare la favorizarea făptuitorului, instigare la compromiterea intereselor justiției, divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și pentru conflict de interese.

Șeful procurorilor botoșăneni împreună cu concubinul său, Cătălin Stavără a constrâns o persoană să cedeze două imobile unui apropiat al lui Stavără prin mijloace ilegale. În plus, Raluca Stăncescu a profitat de funcție și a solicitat unui polițist, Constantin Batcă să îi ofere probe dintr-un dosar în care era implicat Stavără, zis ”păpușoi”.

În dosarul procurorului Stavără este cercetat pentru șantaj. Probleme cu legea are acum și polițistul Batcă Constantin dar și Bogdan Buliga, șeful Direcției Generale Anticorupție.

Citeste si:

Facebook Comments