Profesoara de geografie nu l-a discriminat pe Andrei

Ea a fost declarată ”nevinovată” de IȘJ

Profesoara de geografie de la școala 13 nu l-a discriminat pe Andrei! Acesta este rezultatul anchetei dispuse de către conducerea Inspectoratului Școlar Județean, în cazul copilului cu Sindrom Down, ai cărui părinți s-au plâns că profesoara de geografie nu ar fi avut un comportament adecvat față de elev.

Potrivit șefei Inspectoratului Școlar județean, în urma acestor verificări în cadrul școlii numărul 13 s-au mai făcut o serie de recomandări. Atât pentru dascăli cât și pentru părinți. Mihaela Huncă a mai spus că este necesar să existe o comunicare cât mai bună între dascăli, elevi și părinți pentru ca astfel de întâmplări să nu mai existe. Șefa învățământului botoșănean, crede că, în general societatea nu este pregătită pentru a accepta copiii cu nevoi speciale.

Vă reamintim că în luna februarie părinții unui elev de clasa a Va de la școala numărul 13 a acuzat profesoara de geografie, care este și inspector școlar, că l-ar fi discriminat pe copilul cu sindrom Down. Și atunci conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani a dispus o anchetă.

Citeste si:

Facebook Comments