VIDEO! Profesor acuzat că a lovit un elev

Un profesor de la o unitate de învățământ din Botoșani a fost reclamat atât la poliție cât și la inspectorat după ce ar fi lovit un elev de 13 ani. În timp ce profesorul neagă că ar fi lovit băiatul, martorii la incident spun că nu este prima dată când cadrul didactic este violent.

Incidentul a avut loc la Școala Nr 7 din municipiul Botoșani. Profesorul de muzică, Alexandru Boatcă l-ar fi lovit și agresat verbal ieri pe un elev de 13 ani din clasa a VII-a. L-ar fi ridicat pe elev din bancă și l-ar fi scos pe hol unde l-a izbit de dulap.

Băiatul a povestit acest episod părinților care au depus mai multe plângeri.

Una a fost depusă la sediul Inspectoratului Școlar, una la poliție și una la sediul unității de învățământ. În aceste zile o echipă de inspectori va monitoriza activitatea de cercetare disciplinară comisiei din scoală.

Sancțiunile ar putea merge până la desfacerea contractului de muncă, totul depinde însă de deciziile comisiei de disciplină.

Contactat telefonic de către reporterii Somax Tv, profesorul Alexandru Boatcă, a negat acuzațiile aduse de către elevul și părinții acestuia și spune că el nu ar fi în stare să lovească un elev.

Ba mai mult decât atât profesorul spune că atât cadrele didactice cât și elevii nu l-au sprijinit niciodată în inițiativele sale.

Din câte se pare Alexandru Boatcă nu este la prima faptă de acest gen. În 2015 el a fost sancționat după ce ar fi agresat fizic o copilă de clasa a V-a. Atunci și-a recunoscut fapta.

Citeste si:

Facebook Comments