VIDEO! Profesor acuzat că a molestat două copile

Situație șocantă la Palatul Copiilor, Filiala Darabani! Două copile de clasa a II-a s-au plâns părinților că au fost molestate de către un profesor. Părinții au mers la Poliție și au depus plângere iar cazul a fost preluat de magistrații Parchetului Darabani. Imediat după ce situația a ieșit la iveală, profesorul a intrat în concediu medical.

Acuzații extrem de grave la adresa unui profesor din Darabani. Dascălul preda ore de electrotehnică la filiala de la Palatul Copiilor din 1983. Soția sa îi este șefă, fiind coordonatorul Filialei de la Darabani. Aproape de sfârșitul lunii mai, două eleve au reclamat faptul că dascălul are o atitudine nepotrivită față de ele, că le îmbrăţişează și le atinge în locuri intime. Rușinate, fetițele au povestit părinților și s-au adresat Poliției.

Directorul de la Palatul Copiilor cunoaște situația, dar a refuzat să ofere un punct de vedere oficial, cel puțin până la finalizarea anchetei. A precizat însă că profesorul a intrat în concediu medical și se va întoarce abia la jumatatea lunii iunie.

Incidentul a făcut ieri și subiectul unei discuții în cadrul Consiliului de Administrație din care fac parte și consilieri locali.

La ședință ar fi participat și soția profesorului care ar fi precizat că soțul ei este foarte atașat de copii și foarte iubitor. Oamenii legii au solicitat de la Palatul Copiilor contractul de muncă al profesorului iar acesta nu este de găsit.

Imediat ce profesorul se va întoarce la serviciu, va fi constituită o comisie de disciplină și se va face o anchetă.

Citeste si:

Facebook Comments