Profesor botoșănean prădat de un elev!

Profesor botoșănean prădat de un elev!

Un profesor de la o unitate de învățământ din județul Botoșani a rămas fără telefonul mobil în timp ce se afla chiar la ore.

Cadrul didactic și-a lăsat pentru câteva minute bunurile nesupravegheate, unul dintre elevi profitând de neatenția profesorului și sustrăgându-i aparatul. Cadrul didactic a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean, în urma verificărilor făcute de polițiști fiind identificat și autorul.

“Profesorul a sesizat că i-a fost furat telefonul mobil. Colegii au identificat autorul ca fiind un elev, a fost recuperat telefonul si soluționat cazul”, a precizat cms. șef Costel Gâtlan, șeful Inspectoratului de Poliție Județean, care a prezentat în cadrul ședinței Colegiului Prefectural de luni o situație privind infracționalitatea din școlile botoșănene, în al doilea semestru al anului școlar 2015-2016.

În primele șase luni ale anului, în unitățile de învățământ din județ au fost sesizate 14 fapte de furt. Infracțiunile de furt privesc în special telefoanele mobile și se datorează neluării măsurilor corespunzătoare de către elevi și profesori pentru asigurarea securității bunurilor, pe timpul desfășurării orelor de curs, în timpul pauzelor sau când aceștia desfășoară activități în afara clasei, cât și a faptului că majoritatea regulamentelor de ordine interioară permit accesul elevilor cu telefoane mobile în incinta unităților 

Pentru mai multe detalii click aici!

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments