VIDEO! Profesorul suspendat a demisionat

Profesorul suspendat din funcție de la Şcoala 7 se va pensiona anticipat. După ce a ales să conteste avizul negativ dat de medicina muncii în urmă cu puţin timp, acesta s-a răzgândit şi, între timp, a demisionat.

Totul a început în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, când în urma controlului medical obligatoriu, Alexandru Boatcă a primit aviz negativ.

Fiindcă din această cauză i-a fost suspendat contractul de muncă, pierzând astfel dreptul de a preda, a cerut să fie reexaminat. Între timp însă, profesorul de muzică s-a răzgândit şi a decis să iasă definitiv din învăţământ.

Alexandru Boatcă a mai fost în atenția presei în mai multe rânduri. Ultimul scandal în care a fost implicat a avut loc chiar la începutul acestui an. Profesorul a fost acuzat atunci că, în timpul unei ore, ar fi lovit un elev de 13 ani cu capul de un dulap.

În urma cercetărilor a fost sancționat la salariu, timp de 3 luni de zile. Tot de numele său se leagă şi unele reclamații mai vechi, potrivit cărora ar fi venit băut la ore.

Citeste si:

Facebook Comments