VIDEO! Programări online la Pașapoarte

Statul la coadă și orele în șir petrecute în picioare, ar trebui să devină istorie la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor. Botoșănenii vor avea de acum posibilitatea să își facă o programare online în vederea obținerii pașaportului.

Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă la Instituția Prefectului. În cadrul aceleiași întâlniri, prefectul și-a prezentat și noua echipa a Cabinetului.

Cel mai mare flux de persoane la Serviciul de Pașapoarte este în timpul verii, atunci când stranierii revin în țară și au nevoie de reînnoirea pașapoartelor. Se crează cozi interminabile. Pentru ca pe viitor să se evite astfel de situații, tehnologia își face prezența.

Prin intermediul acestei platforme, http://epasapoarte.ro/ cetățenii se pot programa pentru data la care doresc să depună documentele.

Pentru a putea face programarea este nevoie și de introducerea unei adrese de e-mail pe care vor primi o confirmare.

Botoșănenii care nu au acces la internet vor putea să își facă programările la ghișeu.

În cadrul întâlnirii, prefectul Dan Șlincu a prezentat noua componență a Cancelariei.Din echipa prefectului face parte și Alexandra Huțu, director de Cancelarie.

Citeste si:

Facebook Comments