VIDEO! Protest cu cătușe al unei mame din Botoșani

Situația școlară a fiului ei a scos din nou la protest o mamă din Botoșani. Femeia susține că fiul ei a fost discriminat de profesoara de desen iar de câteva luni copilul refuză să mai meargă la școală. Mama cere public demisia inspectorilor școlari și susține că va depune o plângere la DNA.

În urmă cu aproape o lună, Viorica Hrițcu a mărșăluit pe străzile urbei în speranța că situația școlară a fiului ei se va îmbunătăți. Încă din clasele primare elevul a avut probleme la învățătură. Femeia l-a mutat de la o școală la alta însă situația nu s-a ameliorat. La Școala ”Sfântul Nicolae”, băiatul a rămas corigent în clasa a VII-a. A reușit după doi ani să promoveze iar în clasa a VIII-a a avut o cădere psihică. Mama spune că de vină pentru problemele fiului ar fi anumiți profesori, în principal profesoara de desen.

Copilul a reușit să intre la Liceul ”Dimitrie Negreanu” însă în primul semestru din clasa a IX-a s-a prezentat foarte rar la școală.

Șeful învățământului botoșănean susține că a fost efectuată o anchetă iar toate acuzațiile mamei sunt nejustificate.

Cel mai grav este faptul că băiatul refuză să mai meargă la ore și pierde foarte multă materie.

Femeia a plecat flancată de doi jandarmi în marș de la Inspectoratul Școlar până la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani și s-a oprit în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție.

Citeste si:

Facebook Comments