VIDEO! Elevii Colegiului Economic ies în stradă în semn de protest pentru moartea violentă a Petronelei

Îngroziți de sfârșitul cumplit de care a avut parte Petronela, elevii de la Colegiul Economic au luat atitudine. Nu mai vor ca astfel de tragedii să se întâmple și vor să tragă un semnal de alarmă. În această seară de la ora 19.00, liceenii vor să organizeze un marș de protest împotriva violenței. La instituția de învățământ, în fața unor pancarte cu mesaje împotriva violenței , colegii au pus flori și au aprins lumânări.

”Indiferența naște violență” sau ”Stop violenței”. Acestea sunt mesajele , din fața instituției de învățământ, pe care elevii de la Colegiul Economic ”Octav Onicescu” vor să le transmită și în această seară. Sunt șocați și îngroziți de modul brutal în care a fost ucisă colega lor Petronela Mihalachi și își doresc ca astfel de fapte abominabile să nu se mai întâmple niciodată.

La protest va participa și colega de apartament a Petronelei Mihalachi. Magdalena Humelnicu spune că în seara teribilei crime a vorbit cu Petronela la telefon. După un timp când a încercat să dea din nou de ea avea telefonul închis. O descrie pe Petronela ca o fată cuminte și extrem de conștiincioasă.

Despre adolescentul bănuit că i-ar fi curmat viața colegei de apartament, Magdalena spune că îl cunoștea din generală și că era un băiat timid. Nu l-ar fi crezut niciodată că ar fi în stare să facă o asemenea faptă. Și cu Petronela se înțelegea bine.

Petronela Mihalachi era elevă în clasa a XII a la Colegiului Economic ”Octav Onicescu”. Fata s-a transferat la începutul acestui an de la liceul din Ștefănești.

 

Citeste si:

Facebook Comments