PSD a validat o parte din candidații pentru primăriile din județ

La CJ sunt 5 pe listă

PSD a validat o parte din cadidații pentru primăriile din județ. Conducerea PSD Botoșani a precizat că săptămâna viitoare va prezenta lista cu toți candidații la alegerile locale din luna iunie. Desemnarea acestora s-a făcut în urma unui sondaj de opinie comandat de partid. În unele unități administrativ-teritoriale vor intra în cursa electorală chiar actualii primari.

Candidații care deja au fost validați pentru alegerile din luna iunie sunt: Nicolae Stratulat la Bălușeni, Gică Iliescu, Gorbănești, Relu Burlacu la Stăuceni, Maricel Anton, Curtești și Gheorghe Iacob la Răchiți, care va candida din partea ALDE și cu sprijinul PSD.

În schimb, pentru șefia Consiliului Județean Botoșani, nu s-a mai nimic. Doar că sunt patru-cinci persoane pe listă și că încă nu este hotărât cine va fi validat.

Președintele Organizației Municipale a PSD Botoșani, Ovidiu Portariuc, spune că nominalizarea persoanei care va deschide lista de consilieri județeni se va face în cel mult o lună.

Tamara Ciofu a confirmat că și Costică Macaleți se afla printre cei nominalizați, dar nu este exclus ca și din rândul parlamentarilor să se facă o nominalizare.

Citeste si:

Facebook Comments