PSD Botoșani și-a depus listele la C.L. și C.J.

A fost prezent și Eugen Teodorovici

Primul mare partid care și-a depus candidaturile pentru funcția de primar al municipiului Botoșani dar și Consiliul Local este PSD. La depunerea dosarelor a fost prezent și fostul ministru al finațelor și al fondurilor europene Eugen Teodorovici.

Sosiți la Biroul Electoral de Circumscripție al Municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc și-a depus candidatura pentru continuitate în fruntea Primăriei. Ovidiu Portariuc a arătat că PSD nu își dorește o campanie electorală agresivă, întrucât oamenii din Botoșani s-au săturat de astfel de circuri politice.

Imediat după ce şi-au depus dosarele la Biroul Electoral de Circumscripţie (BEC) Botoşani, social-democraţii au făcut acelaşi lucru şi la Biroul Electoral Judeţean.

Faţă de lista votată iniţial sâmbăta trecută de către Biroul Permanent Judeţean au apărut însă câteva modificări. Astfel, preşedintele TSD Botoşani, Bogdan Buhăianu, a urcat de pe 13 până tocmai pe 4, iar primarul de Conceşti, Costel Nazare, a fost înlocuit de fratele său, comisarul şef în rezervă Gheorghe Nazare.

Social-democrații şi-au propus să obţină peste 50% din mandatele de consilieri judeţeni.

Citeste si:

Facebook Comments