VIDEO! PSD: Laude cu proiecte de milioane de euro

Ca să demonstreze că au activitate intensă la capitală, cei doi subsecretari de stat ai Botoșanilor, Dan Deleanu și Angel Gheorghiu, au susținut astăzi prima lor conferință de presă. Cu lecțiile pregătite de acasă, cei doi au prezentat o serie de proiecte implementate de PSD și alte câteva inițiative ce se doresc a fi puse în practică.

Angel Gherghiu, fost viceprimar de Bucecea , este acum subsecretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Tânărul a făcut astăzi un bilanț al proiectelor accesate prin Programul Național de Dezvoltare Locală etapa I dar și etapa a II-a.

Oficialul susține că la Botoșani ajung atât de mulți bani încât primarii nu reușesc să îi investească pentru că nu sunt firme interesate care să se înscrie la licitații pentru a derula diferite lucrări.

Numărul proiectelor a crescut în cea de-a doua etapă a derulării PNDL. Este vorba de proiecte pentru îmbunătățirea infrastructurii, pentru reabilitarea unităților de învățământ, proiecte pentru alimentare cu apă a unităților administrativ teritoriale și nu numai.

Despre investiții a vorbit și Dan Deleanu. Aici, mai toate proiectele sunt fie la stadiu de plan fie la cel de documentații și avize.

Tot aici va exista și o acumulare nepermanentă de pe râul Buhai.

Dan Deleanu susține că lucrările la barajul de la Vârfu Câmpului, demarate în urmă cu 30 de ani, vor fi reluate în primăvara anului viitor, atunci când va fi descâlcit procesul birocratic.

Citeste si:

Facebook Comments