Punct și de la capăt!

SANITAS a suspendat temporar protestele

SANITAS Botoșani a suspendat temporar protestele. Și asta în urma promisiunii ferme a preşedintelui consiliului judeţean, Gheorghe Sorescu, care a spus că va discuta cu managerul Spitalului Județean de Urgență Botoșani pentru a găsi soluţii de urgenţă privind încadrarea pe post de asistent principal a celor care au obținut acest grad profesional.

La rândul lui, Corneliu Mihai, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani şi-a luat angajamentul ca până în luna iunie a acestui an să se ajungă la zi cu acordarea tichetelor de masă restante.

Situaţia creată de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani unde angajaţii nu îşi primesc tichetele de masă la zi, precum şi refuzul de a încadra pe post de asistent principal 111 asistenţi medicali a condus la organizarea unor mișcări de protest.

Inclusiv prim-vicepreşedintele SANITAS Marius Sepi, a fost alături de protestatari. Acesta a discutat cu prefectul judeţului Botoşani, Dan Nechifor, și cu preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Gheorghe Sorescu, dar şi cu managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Mihai Corneliu.

Citeste si:

Facebook Comments