Puști de 16 ani băgat după gratii pentru că a furat

Puști de 16 ani băgat după gratii pentru că a furat

Un puști de 16 ani, din municipiul Dorohoi, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind considerat principalul suspect în cazul mai multor furturi din perioada septembrie-octombrie.

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale, Poliţia municipiului Dorohoi au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, faţă de  minor.

În urma activităţilor desfăşurate, inclusiv efectuarea de percheziţii domiciliare, şi a probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că în periaoda septembrie – octombrie, minorul ar fi pătruns în două locuinţe din municipiul Dorohoi, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 1.500 de lei. Pe numele acestuia, urmează să fie formulată propunere de arestare preventivă, în cauză continuând cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat.

Tot ieri, poliţiştii Secției Rurale 7 Darabani l-au identificat pe S. C. de 20 de ani, din comuna Suharău, judeţul Botoşani, ca fiind principalul bănuit de comiterea unui furt, în noaptea de 13 spre 14 octombrie. În fapt, la data menţionată, tânărul ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unui magazin din localitatea Plevna, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

În cauză continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a persoanei bănuite, urmând să fie propusă soluţie procedurală.

Citeste si:

Facebook Comments