Puzderie de șoferi băuți pe străzile județului

Puzderie de șoferi băuți pe străzile județului

După ce consumă cantități însemnate de alcool unii botoșăneni prind curaj și parcă nu se mai tem de nimic. Nici de polițiști, nici de legi și nici de faptul că pun viețile altor participanți la trafic în pericol. A fost puzderie de șoferi aburiți la finele săptămânii trecute.

Vineri la amiază, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pacea din municipiul Botoșani, pătrunde pe sensul opus de circulație, izbind frontal un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat din comuna Vorniceni. Din fericire nimeni nu a fost rănit, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, în cazul bărbatului de 55 de ani rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g /l alcool pur în sânge.

Sâmbătă după amiază, puțin după ora 17.00, a fost depistat în trafic, pe Drumul European 58, în oraşul Flămânzi, un individ de 66 de ani, din localitatea Prisacani, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autogreder.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu este posesor al permisului de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 gr/l alcool pur în sânge și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

După două ore, polițiștii din orașul Ștefănești au tras pe dreapta un italian de 69 de ani. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 gr/l alcool pur în sânge.

Și tot în aceeași zi, în jurul orei 23.00, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Dorohoi în timp ce conducea un autoturism marca pe Aleea Criva din municipiul Dorohoi, a fost implicat într-un accident de circulație, în urma căruia au fost avariate patru autoturisme.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, reultând o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 gr/l alcool pur în sânge.

 

Pe aceeași temă: 

Băut și fără permis a provocat un accident și a fugit

Accident produs la beție. Șoferul nevinovat a fost rănit

Drame pe șosele provocate de șoferi băuți

Citeste si:

Facebook Comments