Raluca Turcan: Putem asista la o cădere a guvernului din cauza obsesiei împotriva justiţiei şi a iresponsabilităţii economice

Raluca Turcan: Putem asista la o cădere a guvernului din cauza obsesiei împotriva justiţiei şi a iresponsabilităţii economice

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la o cădere a Guvernului Grindeanu pe fondul unor măsuri pe care liderul liberal le-a caracterizat ca fiind “iresponsabilităţi economice” lipsite de “ancoră”.

“Într-un heirupism fără nicio ancoră economică, a început să împrăştie în stânga şi în dreapta cu măriri de salarii şi cu angajamente pentru măriri de pensii. Aceşti bani trebuie să vină de undeva, dar la Guvern nu sunt mai mulţi bani pentru că nu au investiţii şi investitorii nu sunt motivaţi să creeze locuri de muncă. Atunci au mutat toată presiunea pe primării şi consilii judeţene, unde toate cheltuielile cu salarii trebuie să fie suportate din bugetele locale. În foarte multe localităţi, cheltuielile sunt peste nivelul veniturilor din instituţiile respective”, a explicat Turcan.

Raluca Turcan a mai spus că se aşteaptă ca în următoarele trei luni Guvernul Grindeanu să cadă, iar acest lucru să aibă drept cauză “obsesia împotriva justiţiei şi iresponsabilitatea economică”.

Citeste mai mult: adev.ro/on0q0v

Citeste si:

Facebook Comments