VIDEO! Răsfăț pentru copii, de 1 iunie

Astăzi a fost despre și pentru cele mai sincere și frumoase persoane, pentru copii! Au strălucit și s-au bucurat într-o zi dedicată exclusiv lor. Pietonalul Unirii dar și Parcul Mihai Eminescu au fost invadate de copii, de părinți și bunici care și-au retrăit cu emoție cea mai frumoasă perioadă a vieții.

Sub un soare fierbinte, în prima zi de vară, copiii au fost în centrul atenției mai mult decât de obicei. Încă de la primele ore ale dimineții, liniștea de pe Pietonalul Unirii s-a transformat într-un zumzet. A fost furnicar, iar la tot pasul au fost amplasate căsuțe cu tot felul de lucrușoare pentru copii. Părinții au avut liber de la serviciu, și-au luat picii de mână și au sărbătorit inocența și frumusețea vârstei.

De pe Pietonal nu a lipsit nici târgul de jucării. Mulţi micuţi au demonstrat că au spirit antreprenorial de la vârste fragede. Au făcut acasă o selecţie iar parte din jucării le-au scos la vânzare.

Aproape de orele amiezii, și-a făcut apariția și primarul Cătălin Flutur de mână cu nepoțelul și cu fiul său cel mijlociu. Primarul a împărțit celor mici pungi cu dulciuri și s-a fotografiat alături de pitici.

Așadar, tot weekend-ul copiii sunt așteptați să se distreze pe Pietonalul Unirii și în parcul Mihai Eminescu.

Citeste si:

Facebook Comments