„Războinicii„ de lupte greco-romane se luptă pentru aur la Botoșani. Competiție Internațională la Sala Polivalentă

Onoare, luptă și performanță. La Sala Polivalentă din municipiul Botoșani are loc ce-a de-a doua ediție a Campionatului Internațional de Lupte Greco-Romane, o competiție în care sunt angrenați sportivi din România dar și din Republica Moldova. Este o competiție, începută astăzi și care adună crema luptătorilor din cele două țări așa cum precizează specialiștii, un eveniment sportiv de elită, organizat de Clubul Sportiv Botoșani.La eveniment au participat zeci de sportivi de toate vârstele, iar luptele au avut un grad ridicat de spectaculozitate.

Această competiție este organizată în colaborare cu Asociația Partida Romilor ”Pro-Europa”, la eveniment participând și sportivi de etnie romă.

Acest campionat reprezintă o mare oportunitate pentru antrenori dar și pentru sportivi. Antrenorii spun că luptătorii își testează calitățile și se pregătesc pentru campionatele europene iar antrenorii pot observa noi talente.

Unul dintre cei mai buni luptători și o adevărată stea a acestui sport, este și botoșăneanul Emanuel Stoica, un tânăr de etnie romă care face furori la nivel național și internațional. Acesta a fost selectat la lotul național în vederea participării la Campionatele Europene. Emanuel Stoica este un produs al Clubului Sportiv Botoșani.

Competiția reunește talente din Republica Moldova dar și din România. Antrenorii dar și conducerea clubului botoșănean are convingerea că sportivii botoșănenii vor obține medalii și vor ocupa locuri pe podium la finalul competiției.

Citeste si:

Facebook Comments