Razii ale polițiștilor în mai multe localități botoșănene! S-au aplicat amenzi de peste 35.000 de lei, iar un individ a fost dus direct la Penitenciarul Botoșani

Razii ale polițiștilor în mai multe localități botoșănene! S-au aplicat amenzi de peste 35.000 de lei, iar un individ a fost dus direct la Penitenciarul Botoșani

Sâmbătă, poliţişti din cadrul IPJ Botoşani au acţionat pe raza comunei Dîngeni pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă comise în zona unităţilor de alimentaţie publică şi a activităţilor ilicite de comerţ.

În urma activităţilor desfăşurate au fost legitimate 42 de persoane şi controlate 19 autoturisme şi 8 unităţi economice.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 11.000 de lei şi au confiscat peste 480 de ţigarete de provenienţă Republica Moldova, fără timbru de acciză.

Și tot sâmbătă, poliţiştii oraşului Flămânzi au desfăşurat o acţiune pe raza comunelor Frumuşica, Copălău şi Coşula, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă.

În urma activităţilor efectuate au fost legitimate 31 de persoane şi controlate 8 autoturisme.

Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 50 de ani, din oraşul Flămânzi, pe numele căruia Judecătoria Botoşani a emis un mandat de execuare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

Bărbatul a fost condus la Penitenciarul Botoşani în vederea încarcerării.

Duminică, 13 mai, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au efectuat o acţiune pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite de comerţ şi a furturilor din buzunare.

În urma activităţilor desfăşurate au fost legitimate 64 de persoane şi controlate 22 de autoturisme, respectiv 11 unităţi economice.

De asemenea, poliţiştii au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, valoarea lor depăşind 25.000 de lei.

Citeste si:

Facebook Comments