Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Miza principală pentru care se încearcă divizarea PSD este blocarea realizării programului de guvernare”

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Miza principală pentru care se încearcă divizarea PSD este blocarea realizării programului de guvernare”

Deputatul PSD Răzvan Rotaru a declarat astăzi că încercările de dezbinare ale PSD au drept scop blocarea a două procese esențiale pentru societatea și democrația din România: realizarea programului de guvernare pentru creșterea nivelului de trai a românilor și reformarea justiției pentru destructurarea Statului Paralel.

Miza principală pentru care se încearcă divizarea PSD este blocarea realizării programului de guvernare și adoptării legilor justiției care vor desființa mecanismele opresive și abuzive ale Statului Paralel. PSD este în plin proces de realizare a celui mai ambițios program de guvernare de la Revoluția din 1989 până astăzi, iar reușita sa ar reconfirma percepția românilor că PSD este partidul cel mai bine pregătit să conducă România”, a declarat Răzvan Rotaru.

Parlamentatul social democrat consideră că în pofida încercărilor de dezbinare a PSD, puse în operă chiar prin intermediul unor foști colegi, care au ales să trădeze, PSD va rămâne unit și hotărât să ducă până la capăt programul de guvernare și reforma Justiției din România.

Cei care au plecat din PSD pentru a vota alături de adversari împotriva Guvernului se pun astfel în slujba Statului Paralel. Mânați de orgolii personale sau din complicitate cu Statul Paralel, acești foști membri își trădează colegii lângă care au luptat în trecut, dar și milioanele de votanți care și-au pus speranțele în PSD”, a subliniat deputatul botoșănean.

Citeste si:

Facebook Comments