VIDEO! Realitatea dură a Moldovei în imagini sugestive

Realitatea este crudă și impresionantă în același timp. Mai ales atunci când nu este cosmetizată. Astăzi de Ziua Europei, realitatea Moldovei secolului XXI au fost redată obiectiv, într-o expoziție fotografică inedită,prezentată concomitent în toate municipiile reședință de județ, din această regiune, inclusiv la Prefectura Botoșani.

Moldova, regiunea în care trăim este o zonă măcinată de sărăcie, penultima micro-regiune, ca dezvoltate economică a Uniunii Europene. Cu toate acestea Moldova are un patrimoniu cultural și monumental impresionant. La toate acestea se adaugă peisaje naturale de o frumusețe uluitoare. Tocmai de aceea, de Ziua Europei, sărbătorită astăzi în toată Uniunea Europeană, Moldova a fost prezentantă așa cum este ea, cu plusuri și minusuri, într-o expoziție fotografică inedită. Imaginile realizate de fotografi profesioniști surprind realități contrastante din județele Moldovei.

De altfel expoziția a fost prezentată concomitent în toate municipiile reședință de județ ale Moldovei. La Botoșani, fotografiile artistice au fost expuse în holul Prefecturii, fiind deja văzute și studiate de sute de elevi.

Acesta este și scopul expoziției fotografice de a arăta că schimbarea stă în puterea noastră și că lucrurile cu adevărat bune se fac cu multă voință.

 

Citeste si:

Facebook Comments