VIDEO! Referendum pentru familia tradițională

Caravana Coaliţiei pentru Familie a ajuns şi la Botoşani. Membrii filialei din judeţ au împărţit pliante, au vorbit cu oamenii şi au încercat să le explice de ce vor un referendum. Chiar dacă nu ştiau despre ce e vorba, botoşănenii s-au arătat dispuşi să voteze.

Caravana a ajuns ieri seară de la Iaşi. Apoi s-a oprit în faţa Primăriei, unde deja aşteptau câţiva membri ai organizaţiei din Botoşani. Nu au stat decât o oră, timp în care au împărţit pliante şi au îndemnat lumea să iasă la vot, în cazul în care va fi organizat un referendum pe această temă.

Astăzi dimineaţă, membrii Coaliţiei s-au adunat în acelaşi loc. Au împărţit din nou fluturaşe şi au stat de vorbă cu oamenii ca să le explice despre ce e vorba, ce vrea, de fapt, organizaţia prin această consultare naţională şi unde apar problemele.

Botoşănenii care treceau prin zonă nu au fost reticenţi. Însă nu prea ştiau despre ce este vorba. Imediat ce aflau însă, aproape toţi spuneau că iniţiativa e de bun augur. Deloc surprinzător, mai ales că din cele 3 milioane de semnături strânse la nivel naţional, aproape 100.000 au fost din judeţul Botoşani.

Vizita de la Botoşani face parte din circuitul naţional de caravane “Referendum pentru România”, proiect iniţiat de Coaliţia pentru Familie.

Citeste si:

Facebook Comments