Regalul teatral din Botoșani se apropie de aplauzele finale cu un weekend plin cu spectacole

Regalul teatral botoșănean se apropie de aplauzele finale. La sfârșitul acestei săptămâni, va avea loc ultima etapă a ”Zilelelor Teatrului”, un maraton teatral de referință în Moldova, cu numeroase spectacole dedicate iubitorilor de artă din Botoșani.

Pe lângă piesele interpretate de actorii teatrului botoșănean, pe scena de la Casa Tineretului vor urca inclusiv artiști de la Focșani, într-un weekend ce se anunță deosebit de interesant.

Conducerea teatrului botoșănean subliniază faptul că pentru artă în orașul natal al lui Eminescu, se face sacrificii consistente. Mutați într-un spațiu impropriu actului artistic, actorii botoșăneni reușesc cu toate acestea să creeze și să aducă în fața publicului, momente artistice demne de ținut minte. Mai mult decât atât, deși în casă de împrumut, Teatrul „Mihai Eminescu„ reușește să se mențină pe harta evenimentelor de profil, din țară.

Zilele Teatrului „Mihai Eminescu„ este un eveniment cultural deosebit, de anvergură, transformat în tradiție, mai ales că se află la cea de-a 11 ediție.

Citeste si:

Facebook Comments