Reguli noi în cimitire!

Reguli noi în cimitire!

Cimitirele din municipiul se vor extinde

Mai multe locuri de veci! Directorul societății a Urban Serv, Simion Drelciuc, a hotărât demararea lucrărilor de extindere și amenajare în cimitirele din municipiu. La Cimitirul Pacea s-a realizat o extindere pe o suprafață nouă nivelată. În urma acestor lucrări, s-au «asigurat» aproximativ 900 de locuri de înhumare.

Și la Cimitirul Eternitatea au început lucrările de amenajare. Deja principalele alei au fost asfaltate și au fost puse noi porți la intrarea în cimitir.

Pentru anul în curs s-au alocat noi fonduri pentru a se continua aceste lucrări de amenajare. În plus, s-au demarat și lucrările de curățenie de primăvară în ambele cimitire.

În schimb, în ceea ce privește bugetul pentru întreținerea cimitirelor există o mică problemă, după cum a spus și directorul general de la Urban Serv, Simion Drelciuc.

Simion Drelciuc a ținut să mai precizeze că întreținerea cimitirelor se referă la întreținerea aleelor și nu a mormintelor. De acest lucru ar trebui să se ocupe doar rudele celui decedat și nu angajații de la Urban Serv.

Singurele morminte care sunt întreținute de angajații de la Urban Serv sunt cele la care moștenitorii au decedat, a mai spus, pe final, Simion Drelciuc.

Citeste si:

Facebook Comments