Restaurantul Dallas, redeschis sub semnul eleganței și bunului simț

Restaurantul Dallas și-a făcut intrarea, miercuri seară, în peisajul gastronomic autohton, când, complet modernizat, și-a întâmpinat primii oaspeți, oficialități locale și oameni de afaceri. La tăierea panglicii inaugurale, alături de familia Beristeanu a participat și primarul Cătălin Flutur.

Sub semnul eleganței, rafinamentului, dar și al răsfățului culinar pregătit celor ce îi vor trece pragul, Restaurantul Dallas promite să le satisfacă gusturile și celor mai pretențioși clienți.

În ziua inaugurării, bucătarii au pregătit o paletă diversificată de preparate de post, în mare parte pe bază de pește. Și, un aspect important, în bucătăria restaurantului, baza au constituit-o produsele din fermele familiei Berișteanu.

Produsele de la ferma familiei Berișteanu vor fi baza și în continuare pentru bucătarii noului restaurant la alcătuirea meniurilor cu specific românesc tradițional.

La inaugurare, Restaurantul Dallas a fost sfințit, doi preoți oficiind slujba în prezența oaspeților.

Peste 150 de invitați au pășit în sălile restaurantului, în prima zi după ce acesta și-a deschis ușile. Au fost întâmpinați de gazde cu preparate alese, care mai de care mai îmbietoare, iar atmosfera a fost întreținută de Orchestra Mirel Manea. O atmosferă stilată, într-un spațiu complet modernizat, care își va câștiga, cu siguranță, o clientelă fidelă bunului gust.

Restaurantul Dallas are două săli, una de 200 de locuri și cealaltă de 50 de locuri.

Citeste si:

Facebook Comments