VIDEO! Restricții în trafic și amenințări pentru comercianți

De mâine, orașul va răsuna la propriu iar grătarele se vor încinge în zona veche a urbei. Traficul va fi restricționat iar polițiștii locali susțin că i-au atenționat pe comercianți să nu lase potop de mizerie în urma lor, așa cum s-a întâmplat în fiecare an.

Încă de astăzi, în Centrul Istoric a început amenajarea tarabelor, a scenei și a parcului de distracții. De vineri seară se dă start la petrecerea ce va dura până luni. Traficul în zonă va fi restricționat iar unele artere vor fi închise.

Acest gen de manifestări lasă în urmă însă un peisaj dezolant. Toate resturile și uleiul provenit de la grătare, ajung să fie aruncate pe pavelele din Centru. Polițiștii locali susțin însă că în acest an vor fi mai prudenți pentru astfel de situații să fie evitate.

Dacă nu se conformează legii, comercianții ar putea primi sancționi chiar și de 1000 de lei.

Botoșănenii se împart în două categorii. Sunt cei care agrează astfel de petreceri în aer liber și cei care consideră că organizarea a astfel de evenimente este doar o risipă de bani publici.

Luni, botoșănenii sunt așteptați să participe la slujbă la Biserica Sfântul Gheorghe, ocrotitorul municipiului Botoșani. La sfârșitul slujbei, reprezentanții primăriei vor împărți 1000 de porții de sarmale, vin și băuturi răcoritoare.

Citeste si:

Facebook Comments