VIDEO! Revelionul vârstnicilor se transformă în Balul Pensionarilor

Nu a trecut zi în ultima perioadă fără ca pensionarii să nu calce pragul Primăriei pentru a se interesa de organizarea Revelionului dedicat lor.

Asta s-a întâmplat și astăzi când mai mulți vârstnici au participat la ședința de Consiliu Local, pentru a afla dacă vor avea sau nu parte de petrecere. Iar vestea bună a venit: Revelionul se transformă în Balul pensionarilor și urmează să aibă loc spre sfârșitul lunii februarie.

Supărare mare pentru câțiva pensionari botoșăneneni.

Mai bine de o oră au asistat la ședința de Consiliu Local pentru a vedea când vor dansa la tradiționala petrecere dedicată lor. Ședința s-a încheiat iar ei nu obținuseră nicio informație.

La cererea vârstnicilor revoltați primarul s-a întors cu vești. Pentru că nu ar fi fost oportun ca petrecerea să se organizeze sub denumirea Revelionul Pensionarilor, având în vedere că trecerea dintre ani s-a bifat deja, distracția se va organiza sub un alt nume.

Concret, petrecerea se va organiza din sponsorizări și în parteneriat cu asociațiile persoanelor vârstnice din municipiu.

Doritorii de distracție se vor înscrie e la Sindicatul pensionarilor și nu la Primărie așa cum s-a procedat în anii trecuți.

Chiar și așa, pensionarii prezenți nu au fost foarte mulțumiți din cauza faptului că petrecerea se amână prea mult iar ei sunt nerăbdători.

La finalul întâlnirii doamnele l-au pupat pe primar și l-au invitat la Balul pensionarilor pentru un dans.

Citeste si:

Facebook Comments