Revolta în administrația dorohoiană

Primari din județ, bombardați cu reclamații de angajați!

Pare a fi un curent al nemulțumirilor în primăriile botoșănene. După ce ieri, primarul de Stăuceni a fost acuzat că nu vrea să plătească lefurile funcționarilor, a venit rândul edilului de Dorohoi să fie luat la rost.

Mai mulți angajați din primărie au înaintat prefectului o petiție prin care susțin că primarul Dorin Alexandrescu nu le-a acordat anumite drepturi salariale.

Funcționarii au prins curaj!

Pe masa prefectului Dan Nechifor a ajuns în urmă cu câteva săptămâni o petiție semnată de 30 de salariați din cadrul Primăriei Dorohoi.

Oamenii susțin că primarul refuză să le acorde mai multe drepturi bănești conform unei Ordonanțe de Guvern ce are rolul de a uniformiza inechitățile salariale din administrația publică.

Primarul de Dorohoi are propria varianta. Preventiv, a preferat să cerceteze amănunțit litera legii și abia apoi să le dea angajaților drepturile.

Problema salariilor a fost soluționată și la Stăuceni.

Contactat telefonic de reporterul Somax, primarul Relu Burlacu a revenit astăzi la sentimente mai bune și a semnat statele de plată iar angajații Primăriei și-au primit astăzi salariile.

Citeste si:

Facebook Comments