Revoltă la Cristești

Lasați fără apă de mai multe zile

Revoltă în fața primăriei din Cristești, după ce mai multe familii, au rămas fără apă. Aproximativ 15 persoane au mers astăzi la primărie pentru că de aproape o săptămână au rămas pe uscat. Oamenii sunt racordați la o rețea a comunei, care se alimentează cu apă dintr-un pârâu din zonă. Ei spun că de duminică nu le mai curge apă la robinete și că sunt nevoiți să care apă de la o fântână din care pot scoate apă bună numai dimineața. 40 de persoane, care locuiesc pe aceeași stradă, sunt în această situație.

Viceprimarul comunei Cristești a încercat să le explice oamenilor că apa a fost sistată din cauza unei avarii apărută la reațea și că țeava care transportă apa, veche de mai mulți ani, este extrem de uzată. În plus, în comună există și rețeaua celor de la Nova Apaserv.

Autoritățile locale le propun oamenilor să se branșeze la reațeaua celor de Nova Apaserv, doar că oamenii nici nu vor să audă de așa ceva.

Potrivit viceprimarului comunei Cristești, pentru ca cele 40 de persoane să aibă în continuare apă din pârâul din zonă, ar trebui înlocuită aproximativ două mii de metri de conductă.

Citeste si:

Facebook Comments