VIDEO! Romii și-au premiat membrii de excelență ai comunității

Fiecare etnie își are propriile valori și calități. Cel puțin asta a vrut să arate comunitate romă din Botoșani, organizând o Gală a Excelenței pentru Romi. Zeci de tineri din cadrul etniei și-au arătat calitățile artistice în cadrul unui spectacol care îndeamnă la toleranță și integrare socială și etnică.

Miercuri, în municipiul Botoșani, a fost organizată, în premieră o Gală a Excelenței pentru Romi. Etnia a organizat un spectacol și a prezentat cei mai de seamă reprezentanţi ai romilor botoșăneni. La eveniment au fost invitate oficialități și specialiști în administrație și sănătate. Nu au lipsit evident momentele muzicale, dansurile tradiționale sau poezia.

La acțiune a fost prezent și unul dintre consilierii primului-ministru al României. Acesta a apreciat organizarea acestor evenimente care contribuie de fapt atât la păstrarea identității etnice dar și la integrarea romilor.

Acțiunea a fost apreciată și de membrii marcanți ai comunității rome.De altfel aceștia au oferit și secretul integrării cu succes în societate a oricărui individ, indiferent de etnie.

În cadrul galei, membrii merituoși ai etniei au fost premiați.

 

Citeste si:

Facebook Comments