S-a dat drumul la angajări, la Parcul Cornișa! Vezi posturile și salariile oferite!

S-a dat drumul la angajări, la Parcul Cornișa! Vezi posturile și salariile oferite!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement, care va administra parcul de agrement Cornișa, a scos deja la concurs primele posturi.

În primă fază au fost scoase la concurs doar șapte posturi, în special posturi de conducere. Pentru funcția de șef serviciu administrare se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență, în domeniile inginerie civilă, inginerie mecanică, inginerie electrică, electronică și telcomunicații și o vechime în specialitatea studiilor de minim 5 ani.

De asemenea, candidații trebuie să dețină permis de conducere categoria B și să aibă cunoștințe de operare PC. Salariul de încadrare va fi de 2.550 de lei. Pentru postul de șef birou încasări se cer studii superioare economice, cu o vechime în domeniul studiilor de minim 5 ani, permis de conducere categoria B și cunoștințe de operare PC. Salariul de încadrare va fi de 2.490 lei.

Candidații pentru postul de consilier juridic trebuie să aibă studii superioare în domeniul științelor juridice, cu o vechime de minim șase luni în domeniul studiilor, permis de conducere categoria B și cunoștințe de operare PC. Salariul de încadrare va fi de 1.450 lei. Pentru toate cele trei posturi de mai sus data limită de depunere a candidaturilor este 18 august.

Pe 26 august va avea loc proba scrisă, iar pe 30 august concursul. De asemenea, s-a mai scos la concurs și postul de director adjunct, pentru care se cer studii superioare în domeniul științe economice inginerie civilă, inginerie mecanică, inginerie electrică, electronică și telcomunicații și o vechime în specialitatea studiilor de minim 6 ani, salariul de încadrare fiind de 2.750 de lei.

Pentru mai multe detalii click aici!

 

Sursa: stiri.botosani.ro

Citeste si:

Facebook Comments