S-a dat startul la schimbarea anvelopelor

Ne apropiem cu pași repezi de sezonul rece, iar pentru șoferi asta înseamnă că trebuie să treacă la anvelopele de iarnă.

Codul Rutier cere ca toate autoturismele să fie echipate cu cauciucuri de iarnă imediat cum începe să ningă, indiferent de luna în care cade prima zăpadă. În caz contrar, riscă amenzi usturătoare, puncte de penalizare şi chiar ridicarea certificatului de înmatriculare.

De aceea pentru a nu fi prinşi pe picior greşit nici de zăpadă dar nici de poliţisti, multi dintre conducătorii auto au început să îşi schimbe anvelopele din timp.

Deşi avem tendinţa să credem că weekendurile sunt cele mai aglomerate, se pare că, de fapt, botoşănenii aleg să meargă în timpul săptămânii să îşi schimbe cauciucurile.

Cu toate acestea, service-urile fac faţă cu brio cererilor venite din partea proprietarilor de autovehicule.

Dacă în anii trecuţi botoşănenii alegeau să schimbe anvelope de iarnă second anul acesta vânzările au crescut semnificativ la anvelopele noi. Motivul? Anvelopele noi de iarnă au acum un preţ apropiat de cele la mâna a doua. Sunt mult mai avantajoase cauciucurile noi atât din punct de vedere al preţului cât mai ales al calităţii.

Anvelopele de iarnă îmbunătățesc performanțele mașinii pe vremea rea, oferind stabilitate, tracțiune mai bună și siguranță.

Citeste si:

Facebook Comments