S-a izbit cu mașina într-un gard. Polițiștii au aflat că nu avea actele în regulă de aproape doi ani

S-a izbit cu mașina într-un gard. Polițiștii au aflat că nu avea actele în regulă de aproape doi ani

Luni, în jurul orei 14.00, D.M. de 40 de ani, din oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul părăseşte carosabilul şi se izbeşte într-un gard.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului este expirată din data de 19.05.2015.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere din culpă și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Și tot luni, în jurul orei 1100, poliţiştii l-au depistat în trafic pe P.G. de 24 de ani, din comuna Ungureni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional D.N. 29, pe raza localităţii Ungureni.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că tânărul figurează cu dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Citeste si:

Facebook Comments