S-a tras linie la CJ pentru 2019

S-a tras linie la CJ pentru 2019

Consilierii județeni au bifat astăzi ultima ședință din acest an. Spiritul sărbătorilor i-a cuprins pe cei mai mulți dintre aleși iar de pe ordinea de zi au lipsit contrazicerile . S-a punctat însă faptul că județul nu stă deloc bine la capitolul dezvoltare iar o altă problemă sensibilă adusă în atenție a vizat Secția de Oncologie de la Mavromati, care, din păcate, nu mai face față numărului mare de pacienți și se impune de urgență extinderea ei.

La Consiliul Județean s-a tras linie pentru anul 2019. Aleșii de la județ s-au întâlnit pentru ultima oară în acest an, în ședință ordinară. Singura interpelare a zilei a fost una tristă. Numărul botoșănenilor bolnavi de cancer s-a înmulțit atât de tare, încât pacienții nu mai încap în saloanele de pe Secția de Oncologie. Se cere o soluție imediată pentru rezolvarea acestei situații care doare.

O altă concluzie la care s-a ajuns la sfârșit de an, este că, secțiunea de dezvoltare de la Consiliul Județean este inferioară celei de funcționare, situație familiară an de an atât la municipiu cât și la județ.

Sfârșitul ședinței s-a lăsat cu pupături, îmbrățișări și urări de bine.

Citeste si:

Facebook Comments