S-a urcat la volan deși era aproape de comă alcoolică! A fost oprit în trafic de polițiști, dar a refuzat probele biologice

S-a urcat la volan deși era aproape de comă alcoolică! A fost oprit în trafic de polițiști, dar a refuzat probele biologice

Sâmbătă, după amiază, în jurul orei 16.30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.7 Darabani au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani din localitatea Vlăsineşti, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional DN 29, pe raza localităţii Rediu.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Duminică dimineață, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un tânăr de 26 de ani din localitatea Balinţi, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal de pe raza localităţii Havârna.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Municipal Dorohoi pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea uni vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citeste si:

Facebook Comments