S-au afişat rezultatele finale ale metodistilor. Cel mai bun metodist este din Dorohoi

Profesorii care s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcţiilor de metodişti au aflat rezultatele, după ce acestea au fost afişate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani.

La acest concurs s-au înscris 349 de cadre didactice. În urma probei de evaluare a CV-urilor, cinci dintre candidaţi au fost declaraţi respinşi. Celelalte cadre didactice admise au susţinut interviul, în urma căruia 13 dintre aceştia au fost respinse.

După calcularea punctelor obţinute la cele două probe, cea de evaluare a cv-ului şi interviul s-au afişat punctajele totale în urma cărora candidaţii au fost respinşi sau admişi.

Astfel că, din 368 de candidaţi care s-au înscris la concursul de ocupare a functiilor de metodisti, 14 candidaţi au fost declaraţi respinşi, iar restul admişi. Pentru a fi declarat admis la proba interviului candidaţii trebuiau să obţină.

Punctajul maxim la cele două probe, dar şi cel mai mare rezultat a fost obţinut de către Constantin Muha, profesor de religie ortodoxă la Seminarul Teologic Liceal ”Sfântul Ioan Iacob” din Dorohoi.

Cadrele didactice care au obţinut şi stautul de metodist vor avea de monitorizat evaluarea inspecţiilor şcolare pentru cadrele debutante din învăţământ.

Citeste si:

Facebook Comments