S-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși băuți la volan

S-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși băuți la volan

Trei bărbați din județul Botoșani s-au ales cu dosare penale după ce au fost de prinși de polițiști conducând, deși erau sub influența băuturilor alcoolice.

Miercuri, în jurul orei 18:30, S.P. de 56 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal DC 81 pe raza comunei Ibăneşti.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeaşi dată, aproape de ora 21.00, poliţiştii rutieri l-au depistat în trafic pe M.P. de 36 de ani, din comuna Durneşti, în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc de pe raza comunei.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.

Joi dimineață, în jurul orei 00.25, C.C. de 29 de ani, din comuna Durneşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc de pe raza satului Cucuteni.
În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citeste si:

Facebook Comments