VIDEO! S-au certat de la un desen

S-au certat mai bine de o oră din cauza unei șosele de centură desenate deocmadată doar pe hârtie! Consilierii locali nu s-au dezis de obișnuitele lor contre politice. Tonul vocilor ridicate a fost dat chiar în debutul ședinței de Consiliu Local.

Propunerea de înlocuire a lui Ovidiu Portariuc din Consiliul de Administrație al Zonei Metropolitane a fost scânteia. S-a continuat cu inutilitatea Zonei Metropolitane și apoi cu un proiect fantasmagoric privind construcția unei șosele de centură.

Că la Zona Metropolitană s-au consumat topuri întregi de hârtie pentru planuri și strategii este deja un fapt arhicunoscut. După mai bine de jumătate de an de când a demisionat din Consiliul Local, colegii din PSD au hotărât să îi găsească un înlocuitor lui Ovidiu Portariuc în Consiliul de Administrație al Zonei Metropolitane, fapt ce i-a pus în dilemă pe aleșii de la PNL și au refuzat să voteze proiectul.

Înlocuirea este acum de fapt urgentată pentru a grăbi construcția unei șosele de centură. Fără componența completă a Consiliului de Administrație, nu se poate construi șoseaua.

Și a început furtuna. S-a repetat din nou faptul că la structura condusă de Florin Egner nu s-a făcut mai nimic iar ideea construcției unei șosele de centură este ușor deplasată.

A încercat cu avânt să dezmintă acuzațiile, diretcorul Florin Egner. Fostul primar a fost cu greu oprit de colegi.

Social democrații susțin că această șosea ar fi primit deja girul nescris ai mai marilor din capitală iar imediat ce se va finaliza documentația s-ar putea aloca și finanțare.

Proiectul a fost în cele din urmă retras și dezbătut cu o oră mai târziu într-o ședință extraordinară la care liberalii nu au dorit să participe. Chiar și așa, majoritatea stă în mâinile consilierilor social democrați care au aprobat între ei înlocuirea lui Portariuc în Consiliul de Administrație de la Zona Metropolitană.

Ce înseamnă asta? Că de acum conducerea structurii are frâu liber să demareze demersurile pentru construcția șoselei de centură.

Citeste si:

Facebook Comments