VIDEO! S-au dat cu mașina peste cap

Grav accident de circulație produs în week-end într-o comună de lângă Botoşani. Două persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce s-au rostogolit de mai multe ori cu maşina şi au ajuns în camp, la câteva zeci de metri de şosea. De vină, spun poliţiştii, a fost viteza dar şi o denivelare a drumului, din cauza căreia şoferiţa a pierdut controlul volanului.

Totul s-a întâmplat ieri seară, pe drumul ce leagă localităţile Costeşti de Răchiţi. La volanul unui autoturism care circula dinspre Răchiți spre Costești se afla o tânără de 28 de ani. După ce a trecut cu viteză prea mare peste o pantă, maşina s-a desprins uşor de pe şosea şi a revenit pe contrasens, moment în care femeia de 28 de ani a frânat şi a tras de volan dar în loc să revină pe sensul de mers, autoturismul s-a izbit într-un indicator.

L-a rupt apoi a continuat să iasă în decor şi s-a dat peste cap de mai multe ori. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au găsit maşina la aproape 20 de metri de şosea. În plus, o roată şi alte bucăţi din caroserie erau împrăștiate peste tot.

În ajutorul celor doi au venit cadre medicale cu două ambulanţe dar şi două echipaje de poliţie. Tânăra de la volan şi bărbatul de 33 de ani, aflat în dreapta, au fost duşi la urgenţe iar oamenii legii au rămas să facă cercetări.

 

Citeste si:

Facebook Comments