VIDEO! S-au panicat inutil! Botoșănenii nu vor rămâne fără apă caldă

Botoșănenii branșați la Modern Calor nu vor rămâne fără apă caldă! La început de săptămână, primarul anunța că a expirat contractul cu furnizorul de gaze naturale iar de vineri, societatea de termoficare ar putea rămâne fără gaz. Situația s-a remediat și a fost găsit un alt furnizor. Conducerea Modern Calor anunță că de luni se va trece la umplerea instalațiilor de încălzire din blocuri și se vor efectua probe.

Contractul încheiat între Modern Calor și distribuitorul de gaze naturale expira la 30 septembrie. Furnizorul a preferat însă să rezilieze contractul mai devreme cu câteva zile pentru că avea acest drept. În atare condiții , societatea de termoficare ar fi trebuit să rămână de vineri fără gaz.

Ce ar fi însemnat asta? Că cei aproximativ 11 000 de familii din Botoșani, branșate la sistemul de termoficare, nu ar mai fi avut apă caldă. Anunțul a fost făcut luni de către primarul Cătălin Flutur. Între timp, situația a fost însă rezolvată iar conducerea Modern Calor a încheiat un nou contract cu un alt furnizor de gaz.

Șefii de la termica somează acum Primăria să își plătească datoriile către societate.

Modern Calor anunță că de luni, 17 septembrie , după un grafic eșalonat pe puncte termice, se va trece la umplerea instalațiilor de încălzire din blocurile de locuit.

Citeste si:

Facebook Comments