S-au urcat băuți la volan și au ieșit cu mașinile în decor. Unul a fost transportat la spital

S-au urcat băuți la volan și au ieșit cu mașinile în decor. Unul a fost transportat la spital

Doi bărbați sunt cercetați de polițiști după ce au urcat la volan deși erau sub influența băuturilor alcoolice și au provocat două evenimente rutiere.

Dumninică, 19 noiembrie, un bărbat de 26 de ani, din localitatea Şendriceni, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul comunal DC 76 B, de pe raza localităţii Pădureni, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi părăseşte partea carosabilă, intrând în coliziune cu mai mulţi copaci dintr-o lizieră de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recolatarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Luni dimineață, un tânăr de 27 de ani, din oraşul Flămânzi, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada 1907 din localitate, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi intră în şanţul de pe marginea părţii carosabile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recolatrea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Citeste si:

Facebook Comments