S-au urcat la volan deși nu aveau actele în regulă

Tot mai mulţi botoşăneni sunt prinşi de poliţisti nerespectând legea.

Doar în decursul zilei de ieri trei bărbaţi din judeţul Botoşani au fost depistaţi în trafic cu nereguli.Unii nu deţin permise de conducere, altii conduc autovehicule neînmatriculate iar altii consumă înainte de a conduce.

Primul bărbat în vârstă de 52 de ani, fost depistat în localitatea Petricani. Din câte se pare acesta consumase băuturi alcoolice. După ce a fost testat cu aparatul etilotest, acesta a fost dus la Spitalul oraşului Săveni unde i s-au recoltat probe biologice.

Acestuia i s-au întocmit acte procedurale în vederea săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot ieri o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani din oraşul Ştefăneşti a fost oprită în municipiul Botoşani. În urma controlului efectuat de poliţisti s-a stabilit că autovehiculul era neînmatriculat. Poliţistii i-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat. De aceeaşi soartă a avut parte şi un alt botoşănean din Mileanca.

Doar că el conducea un tractor cu o remorcă neînmatriculată.

În urma controlului efectuat de poliţisti, se pare că permisul de conducere al bărbatului fusese reţinut deja pentru nerespectarea circulaţiei pe drumuri publice. El este acum cercetat pentru conducerea fără permis a unui autovehicul neînmatriculat.

Poliţistii botoşăneni cer conducătorilor auto să respecte legea, pentru ca nicio viaţă să nu fie pusă în pericol.

Citeste si:

Facebook Comments