VIDEO! Să-l ajutăm pe Eric să-și recapete zâmbetul!

Gingășia și frumusețea copilăriei, au fost retezate pentru un băiețel de doar trei anișori din Botoșani. Când a început să înțeleagă ce se întâmplă în jurul lui, să vorbească și să își facă prieteni, Eric a fost diagnosticat cu o formă rară și cumplită de cancer: Tumora Wilms gradul IV.

Boala i-a afectat trupul mic iar singura șansă de salvare a fost depistată în Turcia. Pentru micul prinț există șanse la viață dar pentru asta este nevoie de mulți bani, motiv pentru care părinții apelează la sprijinul oamenilor de bine.

El este Eric iar imaginile au fost surprinse în urmă cu aproape un an de zile, atunci când nimic nu prevestea drama ce avea să urmeze.

Coșmarul familiei Stîncescu a început în luna aceasta. Băiețelul acuza dureri abdominale iar la un control de rutină la Secția de Pediatrie din Botoșani s-a constat că ceva nu este în regulă. Copilașul cu ochii plăpânzi a început să se simtă din ce în ce mai rău iar de aici calvarul.

Tumora Wilms este un cancer renal ce afectează în special copiii de 3-4 ani. Imediat după diagnosticare părinții lui Eric au început în disperare să caute soluții pentru ca singurul lor copil să se facă bine. Familia a luat legătura cu medicii unei clinici din Istanbul iar pe 16 mai au plecat spre Turcia cu credința că micuțul lor va redeveni un copil vesel și sănătos.

Doar investigațiile costă aproximativ 10 000 de euro iar suma va crește în mod cert după ce medicii vor decide de ce intervenție are nevoie băiețelul.
Botoșănenii s-au mobilizat deja în campanii în mediul online iar fiecare bănuț contează.

Facem un apel către părinți, bunici și către toți oamenii ce vor să ajute, să doneze pentru că acest copil are o șansă la viață.

CONTURI BANCA BRD – TITULAR CONT: MARIUS STINCESCU

LEI – RO93BRDE070SV26124230700

EUR – RO06BRDE070SV42695510700

Citeste si:

Facebook Comments