VIDEO! Săgeți de la PNL spre parlamentarii PSD

Parlamentarii liberali au ieșit la atac!

După înfrângerea de la alegerile din 11 decembrie, parlamentarii PNL au organizat o primă conferință de presă pentru a critica atitudinea parlamentarilor PSD. Cei 7 social democrați trimiși de botoșăneni în Parlament n-au făcut suficiente demersuri pentru a obține finanțare de la bugetul de stat pentru investițiile de la Botoșani. Cel puțin asta susțin liberalii.

La sfârșitul anului trecut, președintele PNL,Cătălin Flutur și-a anunțat demisia.

Chiar și așa, în fruntea partidului rămâne tot el până când Biroul Politic Național va numi un alt lider. Nu este exclus ca Flutur să rămână pe poziția de conducere până la alegerile PNL din vara acestui an

N-au ratat liberalii ocazia să critice parlamentarii PSD pentru că n-au făcut lobby la colegii parlamentari din țara să voteze amendamentele depuse de PNL în vederea alocării bugetare pentru lucrările la teatrul ”Mihai Eminescu” și pentru asfaltarea drumului Botoșani Târgu Frumos.

Liberalii susțin că parlamentarii PSD nici măcar nu s-au prezentat să susțină proiectele pentru Botoșani.

Parlamentarii liberali se bat cu pumnul în piept și spun că nu se vor lăsa până nu vor obține finanțare în vederea asfaltării drumului Botoșani-Tg. Frumos.

Citeste si:

Facebook Comments